VIP-luokan turvallisuuspalvelu

Turvallisuus­palvelut vaativiinkin ja korkean profiilin kohteisiin

Visanka Yhtiöt Oy on Helsingistä käsin toimiva vaativiin ja korkean profiilin tapahtumiin ja henkivartijan palveluihin erikoistunut turvallisuus­yritys. Työntekijämme edustavat aina yritystämme sekä asiakkaitamme puku päällä. Tarjoamiamme turvallisuus­palveluja ovat henkilösuojaus, tapahtuma­turvallisuus, turvallisuus­konsultointi sekä tietoturva­palvelut yrityksille. Olemme erittäin luotettava kumppani, ja toimeksi­antojen ikuinen salassapito on oleellinen osa toimintaamme. Tarjoamme palvelujamme ympäri Suomen ja tarvittaessa myös muissa maissa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Henkilö­suojaus ja henkivartijan palvelut

Yrityksemme henkilö­suojauksen ammattilaiset ovat stressaavien tositilanteiden koulimia tilanteiden herroja. Oli tarpeesi sitten suuri tai pieni, vaatimaton tai äärimmäisen vaativa, meiltä löydät itsellesi sopivan ratkaisun. Pitkän kokemuksen, Suomen puolustus­voimien ja Poliisiammatti­korkeakoulun koulutuksen läpikäynyt henkilö­kuntamme on motivoitunutta ja tarkkaavaista. Lisäksi henkilökuntamme on pitkälle koulutettu myös ensihoidon ja palo­turvallisuuden alalla. Kokemus niin kotimaisista kuin kansainvälisistä henkilön­suojaustehtävistä takaa sujuvan ja ennen kaikkea turvallisen ja onnistuneen suorituksen. Henki­vartijamme ovat ampuma-asekoulutettuja erikoistehtäviä varten.

Tarvittaessa kohdehenkilölle pidetään turvallisuus­koulutus tehtävän niin edellyttäessä. Ilmoitamme lisäksi kaikki toimeksi­annot aina paikallisille viranomaisille.

Tapahtuma­turvallisuus maalla ja merellä

Olipa kyseessä pieni tapahtuma tai suuri ainutkertainen juhla, hoidamme kaikki tapahtuman turvallisuusasiat yksilöllisesti alusta loppuun saakka. Teemme pelastus­suunnitelman tilaisuuteenne ja huolehdimme aulapalvelusta, järjestyksen­valvonnasta, paloturval­lisuudesta ja ensiavusta. Toimeksiantaja voi keskittyä itse tapahtumaan ja koordinointiin, kun yhtiömme turvallisuus­vastaava huolehtii kokonais­valtaisesta turvallisuudesta. Olemme olleet turvaamassa monia erityyppisiä tapahtumia aina jääkiekon MM-kilpailuista suuriin konsertteihin.

Eri tapahtuma­turvallisuuden palveluitamme ovat:

  • Turvallisuus­vastaava tai turvallisuus­päällikkö
  • Vartiointi­palvelu
  • Järjestyksen­valvonta
  • Naulakonhoito- ja aulapalvelut
  • Ensiapu ja paloturvallisuus
  • Roudaukset

Turvallisuus­konsultointi

Konkreettisten henki- ja tapahtuma­turvallisuuden palveluiden lisäksi tarjoamme yrityksille turvallisuus­konsultointia, joka kattaa koko yritysturvallisuuden osa-alueet aina tietoturval­lisuudesta kulunvalvontaan ja vartioinnista matkustus­turvallisuuteen. Keskusteltuamme ja kartoitettuamme lähtötilanteen pyrimme tarjoamaan asiakkaallemme aina kustannus­tehokkaan ratkaisun.

Koulutus

Systema - made for and used by Russian special forces and elite bodyguards

Ota yhteyttä turvallisuus­palveluiden kiistattomaan asiantuntijaan

Kun tarvitset laadukkaita ja taatusti luotettavia turvallisuus­palveluita aina henkilö­kohtaisista turvamiehistä turvallisuus­konsultointiin, ota meihin yhteyttä! Visanka Yhtiöt Oy palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen.

turvallisuuspalvelut